сряда, 19 ноември 2008 г.

За поповете и алкохолните изпарения

Р.казва-Взе си бела на главата с жена ми!!
Ама чакай докато не е дошла да ти разкажа за поповете и москвича.
Напихме се с едни приятели след един лов ама много човеко,едвам гледаме.Но сядаме на Т. в джипа и тръгваме да се прибираме.На мостчето ,след завоя отдалеч гледаме един москвич спрял и около него един поп,обикаля,дигнал капака и рови.Спираме нашата кола и слизаме-все пак попа човек в униформа ,ще му помагаме.Гледам /аз понеже като по- трезвен карам колата/попа пиян а вътре в москвича още два попа седнали ама и те пияни.
Нашите трима и те пияни и аз се мъча да ускоря комуникацията и да свършваме по-бързо ,че току виж други с униформи дошли.
Попа хълца,а от нашите-С. доктор,И-компютърен специалист и Е.той по принцип освен от пиене от друго нищо не разбира.И се почва разговор на тема-какво и има на бараката:”Прекъсва”-прекъсва разговора ни единият от по повете.
Нашите и те завират глава в отворения капак сякаш ,че нещо разбират.Е.- най –много бърка под капака,развива,завива,прави някакви дълбокосмислени изводи и така половин час.Мръсен ,черен и нарежда на попа-шофьор, който като един Батман помята расото напред -назад за проветрение ,че навънка 40 градуса на сянка:Пали попе!!!
Сяда попа и върти ,ама не ,нищо,и тъй половин час.След много зор ги натоварвам нашите в нашата кола а поповете ги оставяме до москвича.
Пътуваме,ама аз най-трезвен и най -пищисан и му викам на Е:
Ей ,ти дето от нищо не разбираш какво се правиш на майстор ,че и свещите буташ.Е.ме гледа едвам едвам,току вече придрямва и вика-Аз нарочно им размених свещите, бе –за да не могат хич да запалят ,че колкото са пияни ако тръгнат току виж се претрепали и грехота от бога.
Бря, какъв човек ще излезе тоз нашия Е.-благочестив и съзнателен,не ни вижда колко нии сме пияни да извади нашите свещи ама за хората мисли.

1 коментар:

  1. Смешна и забавна история,но за съжеление близка до реалността.Сядайки в кола след купон или гости колко от нас си задават въпроса кой ще ни вози,пил лие,трезвен ли е,имали книжка?

    ОтговорИзтриване