сряда, 5 ноември 2008 г.

За хората и магаретата


Р. тази вечер пак е на вълна животни!!!!Разказва за Б.като за известен в града си зевзек. Н.-приятел на Б. си купил магарица и то бяла ,кръстил я Ани , а Б. си падал по бели магарета повече от бик червено, не вино де!! /Това на снимката е Ани,не се чудете ,че не е бяла,почерняла е от изживеният шок/.
Пийнали си една вечер двамата и в съзнанието на Б.се появило сексуалното намерение да „оправи” магарицата –абе любов общо взето казано, необяснимо желание както и много други неща в живота.Поискал той от приятеля си да му разреши да прави секс с магарицата ама оня и той се запекъл -„Не, казъл не може,аз да не съм купувал бялата магарица ти да я качваш”.Ти ще я качиш ако аз теб кача! Сакън бе казъл Б. какво е общото между дупето на магарицата и моето дупе?
Общо не общо като не даваш и аз не давам.
Ама на Б.като му е несподелена любовта!!!!Почнал той да обикаля около къщата на приятеля си нощно време,един път, два пъти-една нощ прескочил оградата и в обора.Носил си сух хляб и при магарицата,от приказка на приказка ,с малко приказка, с малко бой се приготвил нашия човек секс да прави, ама магарицата висока а той почти НАПОЛЕОН-и ако не толкова умен то поне толкова нисък.


П.С-В поста за малките хора ще ви разкажа за Наполеон а сега да продължим с Б.


Взел Б.една кофа,качил се на кофата,смъкнал панталона си те станали на букаи,и почнал.Ама пуста му магарица,аха да стане работата и тя се премества напред ,слиза нашия човек, пак слага хляб отпред, пак мести кофата, пак смъква гащите и пак се наглася .Ама кофата ли издрънчала,или магарицата въодушевена от любовни трепети промрънкала и собственика и хоп в обора. Гледа на месечината едно голо , бяло дупе качено на кофа. Че като му се метнал .......... Ох, ах , станала тя една каквато станала.


Посрамени но доволни!!! А магарицата я заклали и на кюфтаци и я и изяли щото станала повод да се сродят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар