сряда, 17 декември 2008 г.

Намерих отговора

Ето ги нашите хора десетина години по късно:
Отзад напред са:
10.Филип Кондит -цитат от статия на Майкъл Скапинкер
Да вземем за пример договора на ЕАДС на стойност $35 млрд. за поръчката на цистерни за самолетите от щатските ВВС. Той беше подписан при крайно необичайни обстоятелства. Първоначално бе избран „Боинг“ за изпълнител на поръчката. По-късно сделката беше прекратена, след като се разбра, че висш служител във военновъздушните сили е провеждал тайни преговори за работа с „Боинг“. Двамата с финансовия директор на „Боинг“ отидоха в затвора. Изпълнителният директор на компанията Филип Кондит бе принуден да подаде оставка.”
Ето го нашия значим Кондит.Подал оставка години по-късно след скандал!!!Е поне в затвора не е ходил за разлика от финансовият си директор.Виж ако беше идвал до България и това можеше да го сполети!
9. Когато през ноември миналата година Мишел Камдесю подаде оставка като ... Бившият изпълнителен директор на фонда Мишел Камдесю отхвърля критиките за ..
Айде и 9- тия значим и той подал оставка.А той даже и за България е чувал.Чета -даже ГАВРИЙСКИ и МУРАВЕЙ са му писали писмо.
8-то момче на ред е:
Папата-бившия-Йоан Павел ІІ.И той е подал оставка пред прекият си ръководител.Завинаги!!За неговите връзки с България-нито дума-две посещения и нито един изстрел.
7.Хънтингтън-Човекът който предвиди сблъсъка на цивилизациите днес изглежда по прозорлив от всякога.За него някога ще пиша специално!!
6.Алан Грийнспан-Бившият председател на ФЕД Алън Грийнспан прогнозира, че спадът в цените на недвижимите имоти може да приключи преди началото на следващата година, ... Бившият председател на Федералния резерв Алън Грийнспан подкрепя по-строгата пазарна регулация......Така той се дистанцира от идеята за ...
Опаааа-и той бивш вече!
5. Бил Гейтс-и той бил май но през юни?!!
- ... 27 юни (петък) ще бъде последният работен ден на Бил Гейтс като президент на Microsoft, а оттеглянето му от активна работа в софтуерния ...
4. Джеймс Кларк-тоя ,дето в оная анкета беше шеф на Интернет-сега изобщо го няма в Интернет-даже ред няма.Хубавото е , че Кларк няма а Интернет го има!!!
3. Тило Боде-шеф в "Грийнпийс" -Намирам н Интернет само това:" Боде е председател на немската организация за защита на потребителите" Foodwatch" и предупреждава: „Кравата е климатична бомба".
И що ги боде Боде кравите?
Като гледам какви кравешки ги ръси явно значимостта му е понамаляла!!!

2. Пърси Барневик-по онова време е бил шеф на първата европейска групировка в енергетиката.Явно бивш защото:” General Motors е основана през 1908 г. във Флинт, Мичиган и в момента дава хляб на над 284 000 души в целия свят. През тази година General Motors е на девето място в света според Fortune Global 500, но през последните години изпитва сериозни финансови затруднения, включително регистрирана загуба от 38 милиарда долара през 2007 г. В момента начело на компанията е Рик Вагонер, а членове на управителния съвет са Пърси Барневик и ...

Его
и Барневик бе!!
И тука не я е втасал със значимостта си щото като гледам колко пари изсипаха САЩ в ръководената от него General Motors...........

1.Робърт Ейлинг-Когато Робърт Ейлинг напусна British Airways през 2000 г.,. стойността на акциите на компанията се повиши рязко. Справедливо!!!Айде и той бившо величие ,че и като напуснал акциите се повишили!!!
Значими мъже на 21 век ли беше заглавието на предния пост или снимки от старите ленти?

Няма коментари:

Публикуване на коментар