неделя, 25 януари 2009 г.

Провокационни





Провокиран от ареста на корупмирани полицаи ,В. който от 10 години пребивава в Казахстан разказва:И там е така човеко ама парадокса е ,че като те спрат,трябва да слезеш от колата и задължително да прегърнеш и целунеш три пъти спрелият те орган на властта а после вече в зависимост от колата и скоростта се почва пазарлъка.Пазарлък не пазарлък ама ако не го прегърнеш и целунеш се сърди и ти отрязва главата с цената.
Извода:Преди до го задоволиш финансово,трябва да го възбудиш сексуално!!!Интересно а за проститутките съм чувал ,че не обичат да се целуват за да не влагат чувства!!
И още една провокация от ходене в чужбина:
П.който през 80 -те години бил на работа в Сирия разказва ,как там магаретата са както тук кучетата.Като поостареят и стопаните им ги пускат да се разхождат свободно.Подивяват, правят потомство и си се развъждат и разхождат където и да погледнеш .....магарета,магарета.От време на време местните органи правят хайки, събират ги ,запират ги в обори и там си умират от глад.
П.се офайдосал и за две години направил 10 магарета на наденици ама местните като разбрали ,че яде магарешко го гледали както аз гледах едни виетнамци дето изядоха кучето на мой приятел.
А аз да не забравя да ви снимам и покажа новата си продукция -магарешки наденички.
П.С:Оня ден имам коментар от Добрия по повод поста с трушийката и ракийката.Гледам другите блогъри дават награди-кой книги ,кой дреболийки.Аз давам ракийка ,трушийка и наденичка.Айде Добрия да се обади -печели награда 1 литър гроздова-двойно препечена+ 2 наденички от новите!!

1 коментар:

  1. а за най-върлия ти фен по отношение на коментарите наденичка няма?!

    ОтговорИзтриване